Luksus med gode venner

En dag vi har glædet os rigtigt meget til. Vi skal til nogle af vores gode venner, som har inviteret til skalddyrsgilde i deres sommerhus i Strøby. Det er med lækker iskold hvidvin og champagne og al det skaldyr man kan spise. Der er hummere, snowcrab, jomfruhummere, krabbekløer og kæmpe scambirejer. Så bliver det ikke bedre. Masser af forskellige dressinger og lunt brød. Vi kunne dog lige klemme en omgang ost ned samt en hjemmelavet Tiramisu til kaffen. Vi måtte trille hjem i den mørke nat med fyldte maver.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s