Bronzedekorationer til jul

Jeg skal jo også lave dekorationer, som er til andre end mig selv og bl.a. har jeg lige lavet disse dekorationer. Jeg har brugt urtepotter, ler, Oasis lysholdere, to bronzelys, lau mos, norsk mos og talalandsiamos samt kogler, kugler i bronze-nuancer, glitterblade, bånd, ståltråd, valnødder, træstjerner og troldegrene.

Jeg putter ler i hele urtepotten og monterer de to Oasis-lysholdere, hvor jeg nu vil have dem. Sæt dem ikke for tæt for de kan brænde sammen og give kæmpe flammer, så det er VIGTIGT at der er afstand mellem dem. Derefter dækker jeg ler, med de forskellige typer mos. Har du ikke tilgang til de forskellige typer, kan du sikkert finde det i din græsplæne, i skoven eller på stranden. der mange forskellige ting man kan benytte. Derefter sætter jeg troldegrenene i leret, og heller ikke for tæt på lysene. Kogler, kugler og de andre dekorationsting sætter du så, som du synes er bedst. Det du ikke kan stikke i leret direkte kan du lime med en limpistol. Til slut tråder jeg en alm. sløjfe, som jeg sætter forrest i siden. Denne dekoration er super til at blive gemt i flere år, og ved at du benytter lysholdere, kan man skifte lys altid.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s