Julen er i gang med en skøn, skinnende krans

Julen nærmer sig med hastige skridt og det er nu du også kan begynde at skulle kigge på, hvordan din jul skal/kan se ud i år.  Her er blot en idé fra nogle af de ting jeg har kreeret, men der skal nok komme mere til.

Kransen er en halmkrans, der er bundet med vinseltråd og hekselyng. Hekselyngen kan sagtens tåle at tørre, så man har også en fin krans til de næste par år. Derefter har jeg bundet små glimmergrene med kogler på, limet små glitterblomster og til sidst med limpistol har jeg sat sølvkugler på. Det er starten til min adventskrans i år, som skal stå på mit stuebord i hvid højglans med slanke, høje, hvide perlemorslys i. Tror det bliver fint, men jeg kan sagtens nå at få andre idéer, så det ikke ender med denne krans.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s