Rødt er julens farve

Vi kommer jo ikke uden om alt i rødt til julen, så jeg har også lavet en masse dekorationer i røde farver.

Til denne adventskrans har jeg anvendt en laukrans, Oasislysholdere, 1 stk. elefanttråd, kogler, bånd, stof-stjerne, husløg, troldegrene, talalandsiamos, alm. grøn mos, røde kugler både matte og blanke, små bær-kugler, sølv grene og  -kogler, dekosvampe i bordeaux, 4x flotte lys (Erik og Ester-lys) og vinseltråd.

Jeg har først monteret Oasis-lysholderne, som jeg har givet en klat lim med limpistolen. Derefter har jeg omkranset lysholderne med de forskellige slags mos med vinseltråd, for de er i sig selv ikke så smukke at se på lysholderne, selvom man både kan få dem i grønne og klar plast.  Alle dekorationselementerne er sat på med limpistolen og husløgene er så bundet på med elefanttråd, som jeg har lavet en hage på i enden og stukket gennem løget, som jeg så stikker ned i kransen til sidst. Denne dekoration kan gemmes i flere år, og blot udskifte husløget, når det bliver kedeligt.

Jeg har selvfølgelig også lavet dekorationer som enkelte lysdekorationer med bloklyd. Jeg bruger elefanttråd i mindre stykker som jeg varmer over et stearinlys, og sætter tre stykker i enden på bloklyset. Jeg har puttet ler i potten og stikker lyset ned i potten og lerret. I denne dekoration har jeg anvendt alm. mos og talantiamos samt grene med lau på. Jeg har derefter tråden kanel, som jeg har stukket i lerret og moset samt kugler med og uden glimmer, aflange små kogler, men igen en dekoration, hvor man selv kan bestemme, hvad man vil pynte med og hvor meget.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s