De grønneste og skønneste træer

Jeg får jo lavet en masse julepynt i disse tider, som jeg sætter stor pris på, da det er dejligt at lave en masse forskelligt. Disse skønne, grønne træer er lavet på tør-oasiskegler, hvor jeg har viklet uld omkring og hæftet med klammer jeg har lavet af ståltråd. I toppen har jeg limet et kræmmerhus til fyrfadslys omvendt på. Derpå har jeg limet og på sat en masse forskelligt pynt, som kugler, agern, træstjerner og har også brugt hekselyng bagved nogle af de på limede dekorationsmaterialer.

Jeg har fyldt en urtepotte med ler, hvorefter jeg finder en træstamme (dvs. en pind) som jeg putter op i keglen med lim i og derefter stikker ned i lerret. Jeg hat pyntet med mos rundt om stammen og pyntet i mos med kogler, svampe, grene med lau-mos og en sløjfe. Denne dekoration er også en man kan tage frem år efter år.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s