Adventskrans med færdigkøbt krans

Denne adventskrans har jeg lavet af en færdigbundet krans, som er bundet med lau. Nogle gange kan det simpelt hen ikke betale sig at lave disse ting, da de egentligt ikke er så dyre i forhold til det det koster selv at binde kransen og arbejdet der er i det. Denne krans som er ca. 25 cm. i dia. koster der, hvor jeg arbejder kr. 35,-, så det kan jo være billigere eller dyrere andre steder. Du kan jo også sagtens bruge andre kranse.

Inden jeg gik i gang viklede jeg grønt, skinnende myrteltråd et par gange rundt om kransen, så er det også nemt at pynte lidt ud over kransen. Jeg har limet oasis lysholdere fast på kransen og limet norsk-, sølv- og tallandsiamos fast om lysholderne, da jeg ikke synes de er så pæne, hvis man kan se dem. Du kan så skifte lys, som de er brændt ned. Jeg har derefter bundet noget grønt, tørret, farvet hortensia på med ståltråd, gran og kogler. Derefter har jeg limet glimmerkogler, -æbler og små lærkekogler på og med ståltråd sat husløg på, som jeg så kan skifte ud, når de ikke mere er så pæne. Det er en sød og nem dekoration, som alle kan kaste sig ud i. God fornøjelse.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s