The Lodge

Har denne weekend været på det mest afslappende og fantastiske ophold i Skåne i Sverige. Stedet hedder The Lodge og kalder sig et amerikansk hideaway. Det lever fuldt op til sit navn og er et skønt sted med lækker indretning, skønne spa-faciliteter, gourmetmad og smuk, smuk natur. Se www.thelodge.se

Vi kom tidligt derop og tog overtog og vandrestøvlerne på. Vi blev anbefalet en rute, som man selv kunne vælge skulle være kort eller lang. Vi tog den korte som er den blå rute på 5,6 km, men kan sig den føles meget længere, da det er et meget kuperet landskab og der var lidt mudret, så vi kunne ind i mellem godt opleve lidt vanskeligheder med at komme op og ned af de stejle bakker. Men sikke en skøn natur. Vi var godt friske og lidt matte, da vi kom retur til hotellet, men fik sat os i den skønne pejsestue og fik serveret en delikatesseplatte hed det. Det var en masse lækkert små retter som chorizo, italiensk pølse i parmesan, humus, rodfrugtechips, oliven og ost. Let og smagfuldt sammen med en stor hvedeøl.

Vi gik op på værelserne og skiftede til morgenkåbe og futter og gik over I stedets dejlige spa-afdeling, hvor nogle af os fik behandlinger, andre gik udenfor i spa’en og andre i saunaen. Dejligt afslappende.
Til aften mødtes vi så og skulle spise og fik deres anbefalede menu, som i anledning af Mortens Aften var en gåsemenu. Først fik vi en skøn suppe med fiskeskum, syltede, små rødløg, løjrum og jordskokkepuré. Smagte fantastisk og dertil lækre hjemmebagte, rustikke boller.
Næste ret var en variation af gås, så der var bryst med sprødt skind, lår og en sjov “bolle” med noget confit, bagt æble med sveske, rødkål og rosenkål vendt i wasabi. Så fulgte desserten med æbleis, cremebrulé med æble, æble-/karamelsauce og æblemarengs. Vi sluttede af med tre smagfulde oste, hjemmelavet syltetøj med tomat og vanille og hjemmebagt knækbrød. Super, super lækkert anrettet og smagfuldt. Måtte slutte af med en kop te og Irish Coffee i Pejsestuen og så var vi trætte. Kan varmt anbefale stedet og kan se, at de i julen har nogle temapakker.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s