1. Søndag i advent nærmer sig!

Jeg kan jo slet ikke klage over jeg har har haft en skøn fri-weekend i familiens skød. Lørdag stod jeg tidligt op og gik i haven allerede kl. 8.30 med en kop te ved min side. Jeg havde aftalt med mig selv, at jeg ville få mine gamle græskar, og efterårskranse udskiftet med lidt jul. Det nærmer sig jo hastigt. Fik klippet en masse gran og lagt langs huset, bundet grankranse til pynt og til ophæng samt bundet en krans i blød ene med lærkegrene i, til vores hoveddør. Min mand stod også tidligt op og fik sat en masse lyskæder op, så nu er der så dejligt. Lyder det dumt, at jeg nu bare godt gad en masse hvidt sne? Det pynter altså rigtig meget. Må lige lægge flere fotos på min blog af juledekoer samt andre ting jeg har lavet. Det kunne jo være du også fik lyst til at lave dine egne dekorationer til julen. Bl.a. faldt jeg over et billede med en gammel lysekrone jeg fandt i en container. Den bandt jeg op med mos, satte prismer på og lavede nogle rosetter i silkebånd. Den blev super fin og passede fint til den lade den blev sat op i.

  

Har også lavet en dekoration, som ikke er med lys, da det ikke passer alle steder med lysdekorationer. Som I nok allerede snart har set på flere af mine dekorationer er jeg meget til natur samt glitter.

Denne adventsdekoration er meget enkel og alligevel lidt gammeldags. Det forskellige mostyper, grene og kogler og lidt eukalyptus og enkelte kugler og til slut et enkelt bånd. Alt sat i vådoasis, så den kan holde sig frisk julene igennem.

  a23e1-mors3030a23e1-mors3030

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s