Hobitten – en skøn dekorationsopgave

Denne uge har været noget af et hæsblæsende eventyr. Har knoklet i værkstedet på dekorationerne til Hobittens gallapremiere i Imperial, som fandt sted i søndags og det meste af søndagen foregik så i Imperial, hvor alle gelænderne skulle vikles ind i rullegræs, og dekoreres med grene, svampe, kogler, lanterner  og bl.a. voksblomster. Det tog lidt længere tid end vi lige havde regnet med, for det var ikke bar at skære rullegræs over med en lille blomsterkniv. Typisk ikke? De store dekorationer blev stillet rundt omkring i lobbyen, hvor der skulle indtages pindemadder og velkomstdrinks og ville så senere blive flyttet rundt til de borde, hvor der skulle spises. Vi havde lavet to meget store dekorationer til buffetten, der var 2 m i højden med små lanterner, og dem fik jeg ikke lige taget fotos af, men skal nok få fat i nogle. det hele blev bare meget bedre end jeg havde forestillet mig og jeg var meget tilfreds. Det eneste der ikke lige blev perfekt var, at lyssætningen var blå! Blå gør intet for at det ligner den skov/natur, som jeg havde forestilet mig, men det er der ikke noget at gøre ved.
dekorationer med rodfrugter
Gamle æblekasser til buffet med rodfrugter
Det var en stor oplevelse at være med til at lave blomster til en Galllapremiere i Imperial, og spændende at se det kæmpe arbejde der er inden 1200 personer bliver lukket ind i det fineste gallatøj. Det er et virvar af mennesker med lys, mad, rengøring, drikkevarer, bordopdækning, security, osv. Håber at jeg får chancen igen en dag til at være med til et så stort event. Vores lokalsprøjte kom også ind lige inden dørene blev åbnet og det fik vi en stor omtale af i Sydkysten onsdag den 12/12-12, som både havde interview og fotos af os på forsiden og en halv side på side 10.
Dekoration til bar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s