Turen går til Riga og Bergamo i Italien

Det er godt nok længe siden og mange kilo siden jeg har været på banen med et indlæg på denne blog. Jeg var så heldig at få en tur på 6 dage med min mand alene. Han synes jeg skulle have det i julegave og som overraskelse, da jeg tit glemmer lidt mig selv og ham i vores travle hverdag. Så jeg har været afsted på en skøn tur. Turen gik først til Riga, som jeg intet jeg intet kendte til. Det tager ikke meget længere end lidt over en times tid at flyve til Riga fra København. Vejret var det samme som herhjemme. Vi boede på SAS hotellet midt i Riga. Det er altid spændende at se en ny by, og byen bar præg af gamle træhuse og nye, store bygninger der skyder op overalt. En meget smuk by og mange smukke bygninger. Befolkningen taler så at sige alle engelsk, hvilket  er rart. Når man spiser og drikker gør man det for små penge. Det er ikke dyrt, og maden er helt i top, hvilket overraskede mig. Jeg troede jeg skulle have surt kål og supper hele tiden. Det er internationalt køkken der præger restauranterne, som er meget moderne og deres drikkevarer er meget billige. Det er også billigt at køre i Taxa. Vi gav 12 Euro fra lufthavn til centrum, som tager ca. 30 min. Vi fik shoppet en hel del. Vi tog i nogle af deres store indkøbscentre som fx. Domino, Alfa og Spice. Priserne på sko og tøj er gode, og vi var jo så heldige at det jo er januar vi er afsted i og der så er udsalg. Der er rigtig, rigtig mange herretøjsbutikker og skobutikker overalt!Man kan få bukser fra 120 DKK og sko fra 250 Dkk. Så det blev til at vi måtte betale lidt i overvægt på hjemrejsen.

Tilbage til madsiden for det er jo vores store passion herhjemme. Et af vores måltider fik vi på en cafe i Domino centeret. Først fik

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s