Blomster er der jo altid masser af

På blomstersiden har der som altid været meget at se til.  Det er der jo egentligt altid med konfirmationer, mors dag, bryllupper og fester. Lavede forleden en skøn brudebuket med orkideer, roser i forskellige størrelser og farvernuancer, bouvardia, brudeslør, kalaer, fresia, lisiathus og liljer. Den blev super feminin og lækker. Det er altid dejligt at lave en buket efter hvad jeg kan lide, eneste krav var at den skulle være hvid med brudeslør og liljer og lidt perler.
 

En anden sjov ting er, når der kommer en forbi med en skål, som skal bruges at pynte et middagsbord med. Problemet er bare når folk så tror man ikke har andet at lave og kan lave det klar på 5 min. Men denne dekoration skulle passe til en hvid dug med lilla servietter og lys og ose af sommer. Så hvad var mere nærliggende end, at lave denne dekoration med silkepæoner, lathyrus og hortensia. Den blev lige som ønsket og duftede skønt af sommer.

I går så jeg en dokumentar om en ung pige, som havde været ude for en ulykke, og hvor forældrene skulle tage stilling til organdonation. Pyha, det trak tårer, men værst var det jo så, at da alt maskineri var taget fra hende og alt hjælp sluttede valgte hun livet, og lever i dag. Før programmet var jeg 100% klar til at donere alt og var ikke et sekund i tvivl, men nu har jeg fået andre tanker. For jeg tænkte jo før, at var det mig eller en af mine pårørende, kunne man jo hjælpe andre familier med syge eller alvorlige lidelser. Men i dag er jeg ikke helt sikker på jeg vælger det. Eller jo. Det gør jeg jo nok alligevel, men … Det har sat en masse tanker i gang, som jeg nu går og overvejer. Så med disse slutord vender jeg snart frygteligt retur på bloggen. Men har du taget stilling?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s