Kylling i stegeso – en nem hverdagsret

Jeg lavede en kylling i en helt ny stegeso, som min mand havde fået i julegave. Jeg tog bare, hvad der lige var i køleskabet som var små kartofler, gulerødder. porrer og hvidløg, snittede det i mindre stykker, lagde det i stegesoen, krydrede med alt og peber. Dernæst hældte jeg en halv flaske hvidvin ved og ca en halv liter kyllingfond. Jeg købte en super lækker kylling, som jeg vaskede, delte i to og krydrede under skindet med en klat smør og krydderurter. Lagde kyllingstykkerne ovenpå grøntsagerne, lagde låget, smed det i ovnen en times tid ved 200 grader, og det er super nemt og smagte bare rigtig godt. Det er ikke den store gastronomiske evne du her skal besidde, men det er en ret som er super nem og simpel og som altid kan varieres med krydderurter og grøntsager. Du kan også tilføje en halv liter piskefløde, så du også har en dejlig sauce til. Kan serveres med flutes eller kartofler f.eks.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s