Tegning og maling

 Hvad jeg egentligt aldrig har vist eller skrevet om på min blog er, at jeg også maler og tegner, men med børn, job, blog, blomster og kager er det desværre den hobby jeg har mindst tid til, da jeg heller ikke mere har noget sted at male. Så en dag får jeg måske et dejligt sted, hvor jeg bare lige kan tage hen og male uden at skulle pakke det hele sammen hver gang. Det er ønsketænkning… Men her nogle eksempler på det jeg har lavet, og som er meget forskelligt, og som både er til voksne og børn. Mange af mine tegninger er nogle jeg har lavet til mine børn som vi har printet ud, som de kan farvelægge.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s