En lille nem dekorations-idé til konfirmation

Her i disse konfirmationstider får jeg jo mange opgaver med dekorationer, og her er en nem en af slagsen, som du selv kan lave og moderere efter farve og størrelse. denne dekoration er lavet til en dreng, der ikke ville have det for “tutte-nut”, men alligevel gerne ville have lidt pynt. Der er brugt et aflangt fad, hvor jeg har sat to bloklys på med “elefantsnot”. Dernæst er der sat et stykke “elefantsnot” på med en oasis “firben”, som holder oasisstykket på plads. Nu sætter du så oasisstykket på holderen og kan begynde at dekorere. Jeg har her benytter en masse grøntsager, som fennikel, asparges, limefrugter og salatløg. Du kan jo benytte alt muligt andet såsom f.eks. artiskok, savoykål, druer, kinaradisser, osv. Alle frugterne  har jeg spiddet med et træspyd. Du kan blot bruge engangs grill-træspyd fra supermarkedet. Af blomster har jeg brugt lisianthus, pæoner, siv og hortensia samt pistaciegrønt og asparagus. Meget nemt og enkelt og noget man godt selv kan kaste sig ud i, uden det skal koste en formue.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s