Som tiden dog går!

Jeg er helt ked af jeg slet ikke har haft tiden til at skrive nye indlæg her på min blog, men det må jo ses som gode tegn på, at man har noget at lave. Jeg har fået bagt kager, holdt fødselsdag for min datter, arbejdet, været til påskefrokoster og selv holdt påskefrokost, fejet terrassen og fået sat lidt blomster på bordet udenfor, så man lige kan sidde og nyde en kop te eller chai latte i solen, nu den kigger frem ind i mellem. Tiden er også fløjet afsted, for de dage jeg ikke har været på job har jeg skulle hygge med børnene nu de ikke går i skole pg.a. lockouten.

Nu går de ind i 3. uge, hvor der er skolefri. Vi har været i biografen, været på cafébesøg, jeg har investeret i et basissæt til at lave shellak negle, så det er jo også endnu en ting jeg lige laver på mig selv og min datter og en gang min mor. Det var første gang hun skulle prøve at få lavet negle, og 69 år er absolut ikke for sent. De blev super flotte. Jeg er absolut ikke prof., men synes efterånden de negle jeg får kreeret bliver bedre og bedre. Det er da i hver tilfælde billigere for mig, end at rende til en ellers fantastisk negledame hver 14. dag. Nu laver jeg dem når børnene er gået i seng og jeg kan side og se en film imens i afslappet tøj, og ikke skal ud af døren.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s