Rosendekoration

IMG_0794 IMG_0795 IMG_0796

Denne skønne dekoration bliver jeg nød til at dele med jer. Jeg synes den er så frisk og smuk og egentligt ganske enkel. Det er en sød skål jeg har brugt, hvor jeg har fyldt den op med den grønne vådoasis. Derefter har jeg skåret roserne med et skråsnit og stukket dem i oasis og fyldt ud med pistacie imellem. Har pyntet med at lægge liljesiv/græs henover fra side til side, som er fæstnet ved at stikke hver ende i oasisen. Den holder ret længe og vandet blot en gang imellem i oasisen i skålen. Den er jo meget sød som borddekoration til en speciel lejlighed eller en værtindegave. Man kan jo også lave den med mange andre typer blomster, f.eks. blomster fra haven.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s