League of Legends kage

Som Le Grande finale til en drengekonfirmation for Rikkes søn, skulle der komme denne kage som overraskelse. Som du nok kan gætte, så er interessen hos drengen computer og LOL (league of Legends). Den tog godt nok lange tid at lave. Jeg havde til lejligheden indkøbt ny bageform, så der var nok kage (45×45 cm samt jeg fik afprøvet en ny fondant, som jeg helt klart vil anbefale fremover. Hold nu op en forskel at arbejde med. Jeg plejer at bruge Wilton eller fra Kagebutikken, men bestilte alle mine indkøb denne gang fra http://www.dinkage.dk, som havde super gode priser og god service. Til computeren lavede jeg en computer i pap overtrukket med fondant og skærmprint i rispapir. Her til slut får du nogle fotos af kreationen.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s