Fyldte kyllingebryster

Til aftensmad elsker jeg at lave kylling, da det er et stykke kød som kan varieres uendeligt og smage så forskelligt. Jeg har netop lavet denne variant, som alle i familien synes var rigtig lækker.

Fyldt kyllingbryst (6 pers.)
6 kyllingebryster
125 g philadelphia ost eller mascarpone
½ fed hvidløg hakket i små stykker
6 stilke bredbladet persille
6 skiver parmaskinke
6 store blade salvie

Tag et kyllingebryst og skær et snit vandret gennem brystet, dog ikke helt igennem. Fold brystet helt ud på et stykke film og læg et nyt stykke husholdnings film henover. Nu tager du så en kødhammer eller bagsiden af en pande og banker kødet til det er blevet tyndt. Tag det øverste lag film af og smør et lag smørost på og drys med persille, salt og peber og et lille nip hvidløg. Så tager du kødet og ruller stramt til en roulade. Læg parmaskinken om kyllingbrystet, læg et salvieblad på og fæsten det hele med en kødnål eller en tandstik. Husk blot at fjerne det igen ved serveringen. Du kan sagtens lave rullerne et stykke tid i forvejen og have dem i husholdningsfilmen i køleskabet. Jeg griller mine i en grillbakke med lidt grillolie, og ellers kan de steges på en pande eller i ovnen, hvor du har hældt et par dråber olivenolie henover. Inden du serverer dem med enten en skøn salat eller andet kan du igen tilføje lidt god olivenolie på kyllingbrysterne.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s