Hygge i haven til Sankt Hans

Huset skal jo nok se hyggeligt ud, og hvorfor ikke også flytte hyggen udenfor med lanterner, fakler eller tomme, vaskede marmeladeglas med fyrfadslys i, og stil det udenfor til at byde dine gæster velkommen. Eller tag et zinkfad/-bakke og læg skønne rosenhoveder, pæoner, o.lig. ned med lidt vand i til pynt ved siden af hoveddøren med en høj glasvase stillet ned i med et bloklys i. Du kan jo binde et sødt bånd rundt om vasen. For at det ikke skal gå op i at det tager for lang tid at dække et fint bord, så tag, hvad du har af små glas, stager og flasker og sæt små lys, blomster og korn/siv i. Det er rustikt, men passer så dejligt til midsommer. På hver serviet kan du lægge en sød blomst fra haven eller et flot blad. Det gør ikke noget det ikke er ens synes jeg. Er det med bordplan, så find nogle flotte sten og skriv navn på dem.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s