Jordbær-/cheesecakemuffins

Disse muffins er bare så super lækre. De holder ikke lnge herhjemme for alle elsker dem. Der er til ca. 18 muffins i denne opskrift.

Jordbær-/cheesecake muffins

2 3/4 dl. mælk
75 g smør ved stuetemperatur
2 æg
1 ½  tsk. vanillepulver

225 g sukker
2 1/4 tsk. bagepulver

190 g hvedemel
et nip salt
ca. 1½ pk. friske jordbær, skåret i mindre stykker
250 g. digestive kiks, smuldret

Hæld mælk, vanille, smør, bagepulver og æg sammen i en røremaskine og sørg for det er godt blandet sammen. Tilsæt bagepulver, salt og mælk og pisk dejen til den er blød og cremet i konsistensen. Tilsæt de hakkede jordbær og vend det i dejen med en dejskraber. Fyld dejen i muffinsforme og sæt i en forvarmet ovn v/175 grader i ca. 18-20 min.. Tjek altid dejen ikke hænger fast i en kødnål eller et grillspyd. Lad nu kagerne køle helt af mens du laver toppingen, som er en dejlig flødeostecreme.

450 g flormelis
75 g usaltet smør ved stuetemperatur
190 g flødeost

Du starter med at piske flormelis og smør sammen i en røremaskine til det er rigtigt godt blandet. Tilsæt flødeosten og pisk til det er blandet sammen. Tilsæt evt. et par dråber vanilleessens. Pisk det sammen i min 5 min. Men pas på det ikke skiller.

Smør flødeosten på cupcakes og vend dem i de knuste Digestivekiks. Du kan også vælge at sprøjte det på med en fin tylle. Jeg har så lavet i fondant nogle små jordbær til pynt. Det er en himmelsk mundfuld man får her og man kan nok ikke nøjes med en… Velbekomme.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s