Fyldt madbrød og Cessar Salad

En super nem ret herhjemme består af vores egen cessar salad med et madbrød til. Jeg steger nogle kyllingebryster på panden i olivenolie, som blot er krydret med salt og peber. Imens er mine brødcroutoner i ovnen, som er tørret italiensk brød eller flute, som jeg har skåret i terne, hældt i en frostpose og hældt olivenolie i og salt. Lukket posen og rystet den godt. Jeg hælder brødterningerne ud på en bageplade med bagepapir og sætter dem i en forvarmet ovn i ca. 25-20 min v/200 grader. Måske giver jeg dem lige et ekstra drys salt inden jeg sætter dem ind. Husk at vaske romainesalaten, og lade den dryppe godt af. Dressingen er min egen, som jeg laver ved at tage et fed hvidløg, 6 æggeblommer lidt salt og et godt stykke parmesanost i en blender. Det hele blendes til det er lysegult og luftigt og derefter tilsætter du mens blenderen kører en tynd stråle af fx. majsolie i æggeblandingen. Lad det køre til det er blandet godt sammen. Jeg tilsætter også lidt ekstra parmesan og lidt piskefløde, da vi bruger det som en dressing. Madbrødet laver jeg ved at tage et lækker kerne franskbrød, som jeg skærer i tern vandret og lodret, dog må du ikke skære helt ned i bunden. Jeg steger svampe/champignon, med hvidløg og ristede pinjekerne i en omgang olivenolie. River en del ost, som kan være en god emmentaler- og cheddarost samt skærer et bundt forårsløg i små stykker. Forårsløgene vender jeg i svampeblandingen. Nu stopper jeg ost og svampefyld ned i alle sprækker af brødet, giver et drys olivenolie og salt på toppen, pakker det ind i stanniol og bager det i ca. 20-25 min v/180 grader i en forvarmet ovn. Pakker det ud af stanniolen og giver det ca. 5-10 min. uden stanniol, til det er lækkert gyldent og sprødt.

Nu har du en lækker salat og et lækkert madbrød, som du også kan bruge som tilbehør til en helstegt kylling eller en god bøf. Fyldet varierer du alt efter, hvad du har lyst til.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s