Hvor jeg dog elsker sommeren!

Man må jo næsten nive sig selv i armen eftersom vi i Danmark har haft en af de skønneste somre længe. Vejret har været pragtfuldt og jeg er så heldig at bo nær stranden, så det er blevet til mange badeture. Intet mindre end fantastisk, men derfor er tiden også rendt afsted.

Jeg har ikke fået bagt så mange ting i denne varme, da jeg simpelt hen ikke har orket det. I stedet har jeg lavet disse blomster cupcakes, som er lavet i oasis med en masse skønne sommerblomster i. De er da ikke til at stå for. Det er cupcake forme, som er købt til at lave blomster i, men man kan jo sagtens selv lave dem, enten i små søde kopper, glasskåle eller cupcake´forme, som du lægger et stykke film ned i inden oasisen. Nu stikker du så bare en masse små stilke i din oasis. Du kan jo lave dem med alt, hvad du lige har. men jo mindre jo mere harmonisk bliver de, synes jeg.

Nogle gange er det sjovt at få nogle opgaver, som er lidt kreativ og denne opgave lød på en total sommerdekoration, som skulle være enkel og med levende lys. Jeg bandt denne krans med statice, studenternelikker, hortensia samt alcamille. I midten stod så en stor glasvase med et stort, fedt bloklys i. Det blev bare så fint og kransen kan du jo lave med alt fra have også. Prøv bare at tage en flot gren i have/skoven og sno den sammen til en krans. Det gør underværker.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s