Efterårskrans

Hvert efterår laver jeg en krans til min hoveddør. Jeg er så heldig at jeg har min efterårskrans fra sidste år, som jeg bare kunne nøjes med at spæde lidt op. Du kan se i tidligere indlæg, hvordan jeg lavede denne krans. Men jeg kunne dog nøjes med at tilføje nogle nye paradisæbler, hortensia, hekselyng, hybenbær og bordeaux haler, så den blev ganske fin og fyldig. Du kan jo bruge, hvad du har. Evt også lyng er super fint. Husk du altid kan gå en tur og finde en masse lækkert i naturen og binde i din krans. Naturen har alt til en smuk krans. Du kan jo også fylde ud med lidt mos, men tager du det i skoven, må du ikke tage for meget og heller ikke tage en hel skovbund det samme sted, for vi skal passe på naturen og dyrene.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s