DIY Betonstager

f287b-img_0459
Hvordan du laver dine egne, unikke stager er også rigtigt nemt. Jeg købte noget støbebeton i BAUHAUS, og blandede det i en en murerspand med masser af vand. Hældte betonen i kildevandsflasker der var skåret over på midten samt tomme coladåser skåret over på midten. Du kan jo bruge lige, hvad du har lyst til. Du kan evt. smøre siderne på emallagen med lidt vegetabilsk olie. Det eneste der er rigtigt vigtigt er, at når du har fyldt op i den form du ønsker skal du banke formen med beton en del gang ned i bordet for at undgå lufthuller i det du støber. Efter ca. 3 timer kan du som jeg har gjort sat fyrfadsholdere og lysned i det d støber, så når det er helt tørt, har du lavet hul til lys. Det er helt tørt efter et døgns tid. Jeg har slebet det ganske lidt med fint sandpapir og nogle af dem har jeg så på sat malertape og brugt spraymalling i kobber til at farve med. Du kan male/spraye det du har lyst til. Nemt og hyggeligt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s