DIY Figurer

IMG_0706 IMG_0564 IMG_0565 IMG_0566

Disse figurer har jeg lavet ved hjælp af nogle gamle figurer jeg havde i forvejen. Jeg har købt noget papirler i Panduro Hobby, som er meget nemt at arbejde med og lavet af hvidt papir. Når det størkner er det også hærdet. Så jeg har lavet æg til fuglen og limet på her og der sammen med en gren og i begge figurer har jeg sat en stor similisten. PÅ fuglen har jeg sat den i et æg og på vildtet har jeg sat den i det store øre jeg har lavet og limet på i stedet for det ene gevir. Synes de blev lidt sjove og anderledes.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s