Inspiration til forår og påske…

Jeg kan jo næsten ikke lade være, nu når solen skinner næsten hver dag og dagene bliver længere. Jeg er i det kreative hjørne og prøver en masse nye ting af. Jeg har malet, støbt beton, lavet blomster, bagt, osv. Jeg elsker det! Du kan også sagtens kaste dig ud i projekterne. Står du og vil have et fint bord til gæster eller bare have foråret indendørs, så er det bare om at komme i gang.

Til hverdag eller en speciel lejlighed er det jo oplagt at lave en lille dekoration til dit bord eller vindueskarm. Den ene mulighed kunne være at strø lidt bordsalt på et fad eller en lille tallerken og lægge grene, knækkede æg med lidt forårsløgplanter o.lign. og måske også et par små vagtelæg på fadet/tallerkenen. Saltet gør at æggene står bedre og det ser også lidt hyggeligt ud. Hvis du har mos kan du jo også bruge det i stedet. Du kan også helt undlade at lægge noget i bunden, hvis du kan få arrangeret æggene sådan, at de står jævnt og ikke tipper, som på mit lille fad med hønen.

På mit stuebord har jeg en sød urtepotte, hvor jeg har sat en potte med vibeæg i midten og i en den ene siden plantet en (krøllet i blomsterbladene)) stedmoderplante samt lidt efeu hele vejen rundt. Til slut har jeg sat lidt mos og hø rundt om og stukket lidt grene ned i blomsterne. Hyggeligt, nemt og dekorativt.

Mit sidste projekt er et af mine malerier,
som jeg har fået færdiggjordt
Så jeg nyder personligt at vi har fået de lyse dag
Det gør at jeg får lyst til at lave en masse til hjemmet og prøve en masse sjove ting af.
Prøv du også. Det er faktisk rigtig nemt

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s