Idé til pengegave

IMG_1059

Det er altid svært at skulle give penge i gave, for det bliver ofte lidt tamt med en kedelig konvolut med kort og penge i. Så her er en god idé, som er nem at gå til. Det kræver blot en god limpistol, et fad, elefanttråd eller en bøjet gaffel evt. Først tager du din elefanttråd og giver et lille buk, så det kan passe til at stå på fadet. Eller du bøjer din gaffel i enden. Jeg limer først et bundt af 6 stk. elefanttråd fast til fadet og holder den der i et par minutter indtil limen er helt tør. Derefter står der så et par ståltråde og stritter op i luften, hvor jeg har limet en tom pose chips fast indvendigt. Nu vil fadet nok gerne tippe, så lim nu en fyldt dåse sodavand eller energidrik fast på fadet, så det står stabilt. Nu kan du så lime slik, chips osv. rundt omkring, så det er godt pyntet. Til slut tager du små limpudder, abesnot i små stykker, dobbeltklæbende tape, o.lign og sætter på pengene og sætter rundt omkring. Nemt og super dekorativt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s