Sådan fornyer du dine krukker/urtepotter – DIY

IMG_0495

Kender du ikke det med, at du bare har en masse urtepotter og krukker, som du ikke lige synes passer ind i din bolig eller på din terasse? Det er der en rigtig nem og god løsning på.

Det er så nemt, at jeg har haft min datter til at lave nogle af dem sammen med mig. Det eneste jeg synes er et must, er at det er rimeligt friske neglelakker. Har købt nogle til 5 kr. i H&M, så det er jo heller ikke en dyr løsning.

IMG_0497

Start med at finde de farver frem du godt vil have. Du kan også vælge at male hele din urtepotte/krukke i en hel farve med akrylmaling først og lade den tørre. Fyld en spand med lunkent vand. Dryp nu neglelakken ned i vandet og lad det flyde lidt ud mellem farverne eller lagene. Når du har puttet alle de farver i du gerne vil have, tager du din urtepotte/krukke og dypper ned i vandet. Kør den forsigtigt rundt, så du får al neglelakken med og lad lige lakken sætte sig nogle sekunders tid. Tag din urtepotte/krukke op og stil den på hovedet og lad den tørre i min. 30 min. Så er den simpelt hen klar til at du kan finde dine fine stueplanter frem eller en skøn lyng eller sukkulent til udendørs pynt- Håber du har mod på at prøve denne metode af. Det er sjovt at lave sine egne mønstre.

Et lille tip er, at du kan gøre det samme med dine negle. Lav det blot i en lille skål og læg tape hele vejen rundt om dine negle. Husk at have et basislag af en farve under, så bliver det flottest. Tag tapen af, når du har dyppet din negl i neglelak-vandet og tag bagefter en vatpind med neglelaksfjerner og tag resterne af, som er kommet ved siden af. Du kan evt. afslutte med en topcoat. Lav sjove effekter i vandet med neglelak med en lille pind evt. inden du dypper neglen i.

IMG_0485   IMG_0489   IMG_0487   IMG_0488

IMG_0496

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s