Cowboy-smølfekage

IMG_0049

IMG_0680    IMG_0678

En vaskeægte sej cowboy-smølfekage tilen supersej 5-årrig dreng! Selvfølgelig skulle han have sådan en kage, når han nu holder så meget af smølfer og ikke mindst, da han skulle have fødselsdag for børnehavne derhjemme. I og med jeg vidste det var til små børn lavede jeg den meget børnevenlig i smagene. Jeg bagte traditioneller vanillelagekagebunde, som jeg blandede blå pastafarve i. Den øverste kage har jeg blandet med æblestykker i, så den blev mere spændende. I lagene kom jeg jordbærmousse, som jeg har lagt opskrift ud på bloggen tidligere, så bare skriv det i søgefeltet. Opskriften på vanillemoussen får du så her. Jeg havde blot tilsat lidt hakket mælkechokolade også.

Vanillecreme

2 1/2 dl sødmælk

1 vanillestang

35 g sukker

1 1/2 spsk. maizenamel

2 æggeblommer

1/2 plade marabou mælkeschokolade

Varm halvdelen af mælken op i en kasserolle til det lige skal til at koge op. Imens pisker du i en anden skål alle de andre ingredienser sammen. Når mælken i kasserollen når kogepunktet tilsætter du blandingen fra den anden skål og pisker og pisker til blandingen er glat og blank og bliver tyk.  Når cremen er blevet godt tyk tager du det af varmen og hælder det i en skål som du dækker over med film helt så det rører cremen. Det gør at der ikke dannes kondens og cremen ikke danner en hinde. Skal stå på køl i min. 3 timer.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s