Halloweenfest

IMG_0842

I min datters klasse er der tradition for at vi afholder en halloweenfest ,og i år var jeg med i festudvalget og derfor skulle jeg også være klædt ud. Det blev til denne meget blodige udklædning  og meget høje hår.Min datter var en skøn lille djævleunge med latexhorn i panden, og ikke mindst bordpynten til bordene var ulækker! Sylteglas med nøgleben, iturevne Barbiedukker, havregryn blandet med kakao og vand (opkast) og til slut lidt lækker kalvelever med farvet vand. Børnene synes det var vildt sejt! Til buffeen havde jeg skåret et græskar, som kastede nachos op.IMG_0218IMG_0219             OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s