Noget nyt skulle prøves

IMG_0826

Har deltaget i et online foredrag af en anden kunstner Mette Lindberg, som jeg synes havde en masse nyt, som jeg kunne bruge. Jeg vil stadig male i min egen stil,men synes det var sjovt at blande hendes stil og min egen stil. Her er resultatet, og håber du kan lide det. Jeg har benyttet akrylmaling, poscatuscher, spraymaling samt farvekridt samt lidt collage.

Må så også lige dele lidt dejlige efterårsbuketer jeg lige har kreeret.

IMG_0203

IMG_0204

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s