Håber ikke du er træt af julen?

I dag er lige et pusterum væk fra juledekorationer, men du bliver ikke snydt for fotos af, hvad jeg har lavet i går. Det er ikke det hele jeg har fået taget fotos af, men lidt er vel også godt? I dag skal jeg starte på forberedelserne til en kage til fredag og har da også planer om at få bagt lidt og farvelagt min sidste tegning med slangen, så jeg kommer jo bestemt ikke til at kede mig overhovedet.

IMG_0508

 

Husk nu du altid kan se i menuen alle opskrifter på det dejlige konfekt jeg lavede sidste år. Jeg går først i gang med konfekt om ca. 14 dages tid. Der er også opskrifter på julesmåkager og masser af dekorationsforslag under menuen i dekorationer.

IMG_0521  IMG_0520  IMG_0522

IMG_0513  IMG_0515  IMG_0514

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s