Nytåret nærmer sig.

IMG_0670
Minimarengs i pastellilla med og uden guld. Samt spiselig blomst.

Har vidst ikke helt nået det jeg ville i december på min blog, men har haft så travlt med bagning, konfekt, blomster og gaver, så det er min undskyldning. I dag er det dagen før nytårsaften, så der er kreeret blomster hele dagen, og har netop lavet en stor aflang dekoration til en bestilling. Den kommer der først foto af i morgen er jeg ked af, men jeg har også travlt med at forberede noget af menuen til i morgen aften. Vi har bestilt 4 retter fra en skøn restaurant der hedder Røgeriet i Mosede. Vi giver 400 pr. mand og det synes jeg er en helt ok pris for sublim mad. Jeg laver så selv en ekstra, lille, lækker forret som består af rørt tatar med skovsyre, ristede hasselnødder, mv. Plus jeg så også laver en ekstra lille dessert. Det er en fed flødeis med masser af vanillekorn, sukkerristede mandler og pekannødder, annanasmousse, små marengstoppe, ristede ananasskiver, hvid chokoladekrumme, passionsfrugtsirup (har lige lavet af 9 passionsfrugter kogt op med 1 1/2 spsk. sukker og 1 tsk. citronsaft. Siet og sat på køl. Overvejer at lave noget med karamel/nødder a la et nøddetårn evt. Ser lige, hvad jeg orker, for skal jo også have strøget dug, ryddet op, lavet min egen bordpynt, som jeg ikke helt har taget stilling til endnu. Men tror også det bliver noget aflangt med en masse hvide Avalanche Roser og eucalyptus. Håber så jeg også lige får tid til at opdatere her på bloggen med tips og fotos.

Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke alle jer der har benyttet min blog, delt den, liked den på facebook, Tak for den kæmpe interesse den har fået med på vejen. Må sige jeg er helt overvældet, da jeg har startet den rigtigt op igen i august, så jeg har haft 23.000 views på et halvt år. Arbejder på forbedringer i januar, så det bliver endnu bedre. Rigtig godt nytår til jer alle og lykketanker til et godt 2015!

The WordPress.com stats helper monkeys prepared a 2014 annual report for this blog.

Here’s an excerpt:

The concert hall at the Sydney Opera House holds 2,700 people. This blog was viewed about 23,000 times in 2014. If it were a concert at Sydney Opera House, it would take about 9 sold-out performances for that many people to see it.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s