Hverdagen er startet med madpakker igen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Madpakkeboller

Så er hverrdagen startet igen, med børn der skal op og i skole. Morgenmad og madpakker i et virvar og eftermiddagssultne børn der kommer hjem sidst på dagen. Derfor har jeg bagt disse dejlige, meget hurtige og nemme boller, som er super til mellemmåltid og madpakken. De kan varieres efter, hvad du lige har ved hånden og erstat gerne noget af melet med en mere grov eller fiberrig meltype. Opskriften er fra Guldbageren og er uden gær, så den er hurtig at lave, da der ikke er noget hævetid.

Madpakkeboller

(Ca. 12 store boller)

450 g hvedemel

1 spsk. bagepulver

1/2 tsk. salt

100 g smør

4 dl mælk

300 g cheddar ost groft revet

1/2 dl hakkede soltørrede tomater

2 spsk hakket frisk basilikum

2 fint snittet springløg

1/2 gul peberfrugt i små tern

Bland alle ingredienserne sammen og ælt dejen GODT igennem. Del dejen i ca. 12 flade boller der bages ved 225 grader i 10-15 minutter.

Madpakkebollerne kan evt. rulles ud i en tykkelse på 1 cm og udstikkes med sjove FORME til børnemadpakken. Du kan også bruge skinke, pesto, hytteost, pepperoni,oliven, hvidløg, osv.

 

4 thoughts on “Hverdagen er startet med madpakker igen.

 1. Hej,
  De ser lækre ud, så de måtte prøves 🙂 Mine hævede slet ikke og blev bare til et par tunge boller som er lidt klæg inden i (i hvert fald lige da de var taget ud) De smager godt… Hæver dine? Mvh Anja

  Like

  1. Mine hæver super fint, og jeg kan også se andre på Facebook har bagt dem nu og de er blevet super gode. Ved ikke helt, hvad der er sket med dine. Men måske har du opløst gæren i for varm mælk eller dejen har hævet for varmt. Kunne godt lyde sådan. Prøv måske igen, for de er virkeligt gode.

   Like

 2. Jamen, der er jo ikke gær i din opskrift???
  Jeg må prøve igen og måske jeg bare skal bruge gær i stedet for bagepulver 🙂

  Like

 3. Hej Anja, Sorry jeg har simpelt læst forkert og troede du spurgte på pølsehorn. Sorry! Rigtigt nok skal der ikke gær i disse madpakkeboller, de hæver ikke enormt, men bliver fine luftige og gode. Måske du har bagt i for kort tid. Husk altid bagetider er vejledende. Håber de vil lykkes for dig.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s