KONKURRENCETID – VIND et håndmalet påskeæg

Tænkte jeg måske skal fejre jeg snart har opnået intet mindre end 20.000 besøgende på min blog siden august 2014 med over 54.000 views! Det er jo helt vildt! Tak for I deler, liker, klikker og kigger. For at runde de 20.000 besøgende mangler jeg kun 184 nye besøgende, så del meget gerne min blog på facebook (se min side på facebook) www.stinassmag.com, så er du med i lodtrækningen om et af mine håndmalede æg.

Mangler i dag, fredag kun 82, så trækkes der en vinder.

IMG_1753

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s